3 предавания влизат в програмата на радио NOVA

3 предавания влизат в програмата на радио NOVA
4 Септември 2015

На 101.7 FM и онлайн на www.radionova.bg вече ще може да слушате и предаванията на Tiesto, лейбъла Spinnin' Records и Nicole Moudaber.

"CLUB LIFE" на Tiesto

Понеделник и петък от 22:00 до 00:00

Легендарният диджей Tiesto има милиони последователи в социалните мрежи, както и редица престижни отличия и награди, дори и восъчна фигура в музея на Мадам Тюсо. Холандецът е номиниран от Mixmag за "Най-добър диджей на всички времена" и e диджей номер 1 според престижното списание Rolling Stone. Артистът е работил с имена като Kanye West, Coldplay, Katy Perry, Nelly Furtado, Goldfrapp и много други.

"SPINNIN' SESSIONS"

Неделя от 18:00 до 19:00

В предаването на един от най-големите световни лейбъли за денс музика Spinnin' Records ще звучат както най-новите и популярни тракове от електронната музикална сцена. В радио шоуто, представено от Matt Thiel, често ще звучи ексклузивна и непубликувана музика от най-нашумелите световни артисти, варираща от deep и tropical house до electro и progressive. Вторите половина на "Spinnin’ Sessions" ще включва миксове на гостуващи световни звезди като Martin Garrix, Oliver Heldens, Avicii, Tiesto, Dimitri Vegas & Like Mike, Diplo, Afrojack, W&W и много други.

"IN THE MOOD" с Nicole Moudaber

Неделя от 21:00 до 22:00

През 2014 г. радио шоуто на британската техно кралица се превърна в сензация само за една нощ със завладяващия си ърбън стил и микс от хипнотичен deep house и techno звук. Nicole Moudaber е желан гост на някои от най-големите клубове и фестивали в света. Любимката на Carl Cox е работила със световнопризнати имена като Danny Tenaglia, Victor Calderone, Adam Beyer, Zebra Katz и Skin от Skunk Anasie.

Прочетете още