3D - Dave Seaman, Danny Howells и Darren Emerson с дълъг съвместен сет на 19 май в YALTA CLUB!

3D - Dave Seaman, Danny Howells и Darren Emerson с дълъг съвместен сет на 19 май в YALTA CLUB!
15 Май 2018

В събота (19 май) YALTA CLUB представя вечер с три знакови имена от световната електронна сцена, които ще пускат заедно цяла вечер - новосъздалата се формация 3D, състояща се от британските диджеи Dave Seaman, Danny Howells и Darren Emerson.

Dave Seaman е считан за легенда в хаус музиката - бил е редактор на реномираното списание за електронна музика Mixmag, а като част от култовата формация от 90-те Brothers In Rhythm (заедно със Steve Anderson и Alan Bremner)е продуцирал парчета за Kylie Minogue и Pet Shop Boys, както и ремикси за David Bowie, New Order, Michael Jackson. Собственик е на лейбълите 'Audio Therapy' и 'Selador Recordings'.

Английският диджей и продуцент Danny Howells е на сцената повече от 30 години. В дискографията си има микс-компилации за поредици като Renaissance, Global Underground и Nocturnal Frequencies. Негови парчета, издадени за собствения му лейбъл 'Dig Deeper', намират място в сетовете на най-големите имена в бранша. Правил е ремикси за артисти като Madonna, Roachford и Bent. Danny Howells е и част от дуото Science Department (заедно с Dick Trevor), популярно с парчета като "Breathe" и "Persuasion / Repercussion".

Darren Emersson е третият член на 3D, известен с участието си в групата Underworld. Помогнал е за създаването на парчета като класиката "Born Slippy", която се превръща в своеобразен химн на електронната музика след като режисьорът Дани Бойл я включва в музиката към филма си Trainspotting. От началото на 90-те до новия миленум продуцентът взима участие в трите най-успешни албума на Underworld. Emerson е правил ремикси за Fatboy Slim, The Prodigy, The Chemical Brothers, Björk и др. Стилът му е неподражаема смесица от progressive house, techno, trance, experimental, breakbeat и electronica. Лейбълът му 'Underwater' бе обявен за най-добрия за 2003 от престижното издание DJ Mag. Управлява и друг - 'Detone', носещ името и на парти поредицата му в Лондон.

Честито на Георги Николов, Марко Цонев и Моника Григорова, които печелят двоен пас за партито от играта ни!

Прочетете още