8 години 'Addicted To Music' на Silver Ivanov в клуб Dirty на 2 март!

8 години 'Addicted To Music' на Silver Ivanov в клуб Dirty на 2 март!
19 Февруари 2018

Вече осем години всеки истински фен на Радио NOVA свързва всяка понеделник вечер в 18 ч. с един факт - 120 минути завладяваща качествена нова музика и сетове на интересни нови и утвърдили се артисти, представени от Silver Ivanov. През годините концепцията 'Addicted To Music' е отбелязвала рожден ден с участието на безброй български диджеи и международни имена от ранга на Sonny Fodera.

На 2 март, специално за осмия рожден ден на предаването, в България за първи път пристигат италианците Paolo Barbato и Mauri Fly - неизменни поддръжници на каузата 'Addicted To Music'. Двамата продуценти и диджеи са основният двигател на лейбъла Stereophonic, известен на ценителите на качествения хаус с продукции на артисти като Gianni Bini и Angelo Ferreri. Самият Silver Ivanov има няколко успешни трака за тях и е пускал на партитата на лейбъла на най-големия и престижен форум за електронна музика в Европа - Amsterdam Dance Event. Музиката на италианците харесаха и Defected, които подготвят преиздаването на трак на Stereophonic.

Освен Paolo Berbato и Mauri Fly, в празничната вечер на 2 март в клуб Dirty, зад пулта ще застанат и Sash, и естествено създателят на 'Addicted To Music' - Silver Ivanov.

Повече информация за събитието тук.

Прочетете още