Ahmet Kiliç гост на Culture Beat Club на 20 януари

Ahmet Kiliç гост на Culture Beat Club на 20 януари
11 Януари 2017

На 20 януари турският диджей Ahmet Kiliç ще бъде специален гост на реновирания Culture Beat Club. Вечерта в двете зали на клуба ('black' и 'white') ще пускат и Gabriel Del и Nyko.

Роденият в България Ahmet Kiliç прави първите си опити в продуцирането на музика още на 12-годишна възраст. През 1991 г. семейството му се мести в Турция, където започва да пуска в по-малки клубове и барове. Четири години по-късно Ahmet става резидент на един от най-големите клубове в Измир, има участия и в други градове и в чужбина.

Ahmet Kiliç е обявен за 'deep house' диджей номер едно в Турция. Негови сетове намират място в класациите на Beatport за миксове, а в YouTube има повече от 70 000 последователи.

На 20 януари в „черната“ зала на Culture Beat ще пуска и Nyko, който е на клубната сцена повече от 10 години. В сетовете си той смесва умело house, deep house и nu-disco с вокали на класически парчета.

Зад пулта на другата, 'white' зала на клуба, ще застане роденият в Германия Gabriel Del. Диджеят се насочва към електронната музика през 1999 г. Стилът му е смесица от deep, tech house, techno с плътни бас линии и отчетлив ритъм. Gabriel Del е бил резидент на редица клубове и е пускал на една сцена с артисти като Sven Vath, Carl Cox, John Digweed, Umek, Sandy Rivera, Valnetino Kanzyani и много други. Той е и един от инициаторите и създателите на популярни електронни събития у нас като фестивала Airdance, сериите партита 'Play' и 'Together'.

Прочетете още