Airborn парти на 5 юни с Deep Dish в Арена Армеец!

Airborn парти на 5 юни с Deep Dish в Арена Армеец!
25 Май 2015

На 5 юни (петък) в зала "Арена Армеец" ще се състои първото събитие от поредицата Airborn. За това откриващо парти от серията за първи път в България пристига емблематичното дуо Deep Dish. Към тях ще се присъединят и двете дами от BLOND:ISH. Прогнозата за неблагоприятни метеорологични условия за събитие на открит терен на 5 юни принудиха организаторите да преместят събитието от летището в залата. Всички закупени досега билети важат без презаверка.

Диджеите Dubfire и Sharam ще зарадват българската публика само година след официалното и дългоочаквано събиране на дуото, откакто се разпадна през 2007 година. Още с първия си албум "Junk Science" Deep Dish бързо приковават вниманието на публиката и музикалните критици. Следва поредица от успешни музикални проекти, номинации, както и награда Грами за ремикса на песента "Thank You" на британската певица Dido. След дълго творческо прекъсване, Deep Dish се появиха заедно зад пулта на миналогодишното издание на Ultra Music Festival.

Специално за събитието на 5 юни ще бъде изградена 30-метрова сцена и ще бъдат монтирани специални светещи инсталации, които придружават емблематичното дуо по време на участията им навсякъде по света.

Със сет на партито на 5 юни ще се представят и двете канадки Anstascia и Vivie-Ann от BLOND:ISH.

Прочетете още