Amtrac и Anabel Englund с ново парче - "Old Times"

Amtrac и Anabel Englund с ново парче -
6 Март 2018

Продуцентът и DJ от Лос Анджелис Amtrac включва певицата Anabel Englund в сингъла си “Old Times”, който излиза за Big Beat Records.

Отличителните хаус продукции на Amtrac правят DJ-я, продуцент и мулти-инструменталист важна фигура на американската ъндърграунд денс сцена. Съюзявайки се с Anabel Englund (дългогодишен партньор на Hot Natured, Jamie Jones и Lee Foss), Amtrac издава “Old Times” за Big Beat Records. Парчето излиза заедно с визуализация от родения в Нидерландия и израснал в Лос Анджелис артист Sven Barth.

Amtrac направи дебюта си на електронната сцена през 2011 г. с албума си “Came Along”. Възхваляван от Pete Tong като „бъдеща звезда”, Amtrac има в дискографията си музика за Toolroom, Birds That Fly и Exploited, пускал е на сцената на фестивали като Movement, CRSSD и BPM. След като наскоро създаде своя собствен лейбъл Openers, Amtrac започва нова вълна в своята кариера.

"Old Times" вече може да чуете и в ефира на радио NOVA. Парчето е любезно предоставено от представителите на Big Beat Records за Бъглария Орфей Мюзик.

Прочетете още