Apollonia идват за първото за годината 'TAKEOVER' парти в YALTA CLUB на 20 януари

Apollonia идват за първото за годината 'TAKEOVER' парти в YALTA CLUB на 20 януари
6 Януари 2017

Триото Apollonia гостува на YALTA CLUB на 20 януари за първото за годината 'TAKEOVER' парти. Този път събитието, част от третия сезон на поредицата, ще се проведе в реновираната голяма зала на клуба. През 2017 г. организаторите ще обявяват предстоящите си хедлайнери поетапно, а гостите на 'TAKЕOVER' партитата ще имат привилегията да научават първи кой е следващият артист в програмата им.

Apollonia е съвместен проект на трима от най-добрите ъндърграунд диджеи в Париж - Shonky, Dan Ghenacia и Dyed Soundorom. Триото се сформира през 2012 г. и набира популярност изключително бързо. През 2014 г. излиза хитовото парче "Trinidad", което е част от дебютния им албум "Tour A Tour". Малко след това продуцентите стават част от световноизвестния лейбъл на Richie Hawtin "ENTER". Често наричани най-добрата и най-позната ъндърграунд група, Apollonia получават подкрепа от много артисти от електронната сцена.

Гостуването на Apollonia на 20 януари е първата европейска дата на триото за тази година, веднага след редовното им участие на фестивала BPM в Мексико. Триото идва в пълен състав, след като миналата година Dyed Soundorom откри самостоятелно втория сезон на 'TAKEOVER'. В своите дълги 'back 2 back' сетове артистите винаги наблягат на ритмична интелигентна електронна музика.

В партито ще се включи и резидентът на YALTA CLUB и създател на концепцията 'TAKEOVER' Liubo Ursiny.

Прочетете още