Cristian Varela, Alex Costa и Gabriel Del пускат на 14 февруари в зала "Христо Ботев"

christian-varela
28 Януари 2015

На Свети Валентин (14 февруари) столичната зала "Христо Ботев" ще бъде домакин на парти на The Exclusive под надслов "A Night Of Love" с диджеите Cristian Varela и Alex Costa. На събитието ще пускат и Gabriel Del, Alexander K и Shoker.

Роденият в Мадрид Cristian Varela е на електронната сцена повече от 20 години. Освен, че е един от най-добрите техно диджеи и продуценти, Cristian се изявява и като композитор на музика за филми, театри и реклами още от края на 80-те години. До момента е издал над 150 парчета и ремикси за едни от най-престижните световни лейбъли. През 1994 г. диджеят основава своята първа звукозаписна компания "Phrenetic Society", а по-късно и лейбъла "Pornographic Recordings". По време на дългогодишната си кариера Cristian Varela е отличаван с редица награди - определян е за най-добър техно диджей на престижните Ibiza DJ Awards през 2007 г. и 2013 г., няколко пъти е избран за най-добър испански диджей.

Alex Costa е известен с отличителния звук на продукциите си - смесица от техно, тек хаус, хаус и трайбъл. Негови парчета и ремикси често присъстват в сетовете на диджеи като Richie Hawtin, Dubfire, Hernan Cattaneo, Mauro Picotto и Victor Calderone и в чартовете за електронна музика. През последните 2 години Alex Costa се утвърди като един от водещите продуценти на качествена електронна музика.

Роденият в Германия Gabriel Del е печелил български състезания и шампионати за диджеи, пускайки на три грамофона. Бил е резидент на редица реномирани клубове и е пускал при гостуванията в България на световнопризнати имена като Sven Vath, Carl Cox, John Digweed, Umek, Sandy Rivera, Valnetino Kanzyani и други.
 

Прочетете още