Десетки диджеи на Bedouin Forest Carnival на 8-10 юли в района на Севлиево

Десетки диджеи на Bedouin Forest Carnival на 8-10 юли в района на Севлиево
22 Юни 2016

На 8, 9 и 10 юли ще се проведе първото издание на Bedouin Forest Carnival. Събитието ще се състои в района на град Севлиево. Зад проекта стоят амстердамските организации Excess - The Movement и Conjure и българите от Under_Construction.

На фестивала ще вземат участие някои от най-добрите ъндърграунд диджеи, сред които: Matt Sassari (FR), Skober (UA), Steve Mulder (NL), The YellowHeads (ESP), Medhat & Dekkstrum (UK), Ankytrixx (IND), Necroboy (IT).

Френската техно сензация Matt Sassari е вече добре познат на българската публика със своя специфичен саунд. Артистът работи за лейбъли като Intec Digital на Carl Cox и Defected. Имал е участия в цял свят.

Skober е на техно сцената от 5 години, но бързо се превръща в едно от утвърдените имена в Европа. Издавайки за най-добрите лейбъли в света като Drumcode на Adam Beyer и Toolroom Records на Mark Knight, той е неизменна част от най-големите европейски и световни фестивали.

Диджеят и продуцент от Амстердам Steve Mulder е вече утвърден ветеран на техно сцената като още през 2008 е обявен от Carl Cox като най-добър изгряващ артист. С участия в най-престижните клубове от Ибиса до Лондон и Берлин, Steve успява да плени сърцата на хората със своя уникален стил. Продукциите му за Intec Digital, Toolroom и много други, получават подкрепа от всички големи имена в индустрията. През 2014 създава своя издателска компания - Orange Recordings, която се превръща в един от най-бързо растящите и уважавани лейбъли в Европа.

The Yellowheads е екстравагантно диджей дуо от Мадрид, Испания. Артистите са известни с жълтите маски на лицата, които слагат по време на своите участия. The Yellowheads имат и собствен лейбъл - Reload Black, който набира все по-голяма популярност на европейската сцена.

Британците от дуото Medhat & Dekkstrum са добре познати на световната сцена и като самостоятелни артисти. През 2014 г. решават да започнат съвместна кариера, създавайки музикалната и букинг компания sub:Merged. Зад гърба си имат продукции за лейбъли като Funk’n Deep, Orange Records, Respekt Records и др.

Ankytrixx е един от най-добрите индийски диджеи. Печелил е приз за най-добър електронен артист през 2012 и 2013 г., както и награда за любимец на публиката същата година. Ankytrixx е смятан за основоположник на електронната ъндърграунд музика в Индия. Със своята концепция "Ankytrixx & Friends", той успява да доведе в страната изпълнители като Richie Hawtin, Maceo Plex, John Digweed и още много други. Продуцентът издава и за редица големи европейски лейбъли.

Bedouin Forest Carnival ще предложи на посетителите много музика, развлечения и зони за отдих. Също така ще има подсигурена къмпинг зона, както и организиран транспорт.

Прочетете още