Децата на Jake и Neytiri в продълженията на "Avatar"

Децата на Jake и Neytiri в продълженията на
2 Октомври 2017

След като "Avatar" се появи през 2009 година и разби всички класации, събирайки приходи от 2 милиарда и 788 милиона долара – рекорд, който го прави най-касовия филм на всички времена – продълженията бяха неминуеми. Любопитно е, да се отбележи още един факт в историята на киното: В САЩ филмът прекарва 7 седмици начело на Боксофис класацията.

През 2010-а година на 67-а церемония по връчването на наградите Златен глобус "Avatar" печели приза за най-добър филм.

Сценарият на предстоящите филми продължава да се пази в пълна тайна, като това, което знаем е, че всяка една от четирите части ще има самостоятелен сюжет, като накрая ще се свържат в една цялостна история.

От 20th Century Fox, обаче ни зарадваха като обявиха имената на актьорите, които ще се превъплътят в ролите на децата на Jake Sully (Sam Worthington) и Neytiri (Zoe Saldana) в предстоящите продължения на хитовата лента.

Jamie Flatters ще бъде големият син Neteyam, Britain Dalton ще е вторият син Lo’ak, а Trinity Bliss ще бъде дъщерята Tuktirey.

Освен това стана ясно, че в актьорския състав ще видим още Baily Bass, Duane Evans Jr и Jack Champion. Сред потвърдените имена досега са Sigourney Weaver, Stephen Lang, Matt Gerald, Joel David Moore, CCH Pounder, Cliff Curtis и Oona Chaplin.

Премиерната дата на първото продължение е 18 декември 2020 г., а останалите ще бъдат пуснати в големите киносалони на 17 декември 2021, 20-ти декември 2024 и на 19 декември 2025 г.

Сигурни сме, че всички с нетърпение очакват, да видят какво е сътворил този път James Cameron.

Прочетете още