Dirty Vegas идват в София на 15 май

Dirty Vegas идват в София на 15 май
23 Април 2015

На 15 май (петък) музикантите Paul Harris и Steve Smith от култовата британска електронна банда Dirty Vegas ще представят на живо свои парчета в Мраморно фоайе на НДК (ниво 2) от 21:00 ч. Българските им фенове ще са сред първите, които ще чуят част от новия им, четвърти студиен албум "Photograph", който се очаква да излезе на музикалния пазар в началото на лятото. 

Първоначално групата Dirty Vegas е сформирана от диджеите Ben Harris и Paul Harris и вокалиста Steve Smith. През 2001 г. излиза дебютният им сингъл "Days Go By", който става световен хит и заема челни места в класациите за денс музика на над 40 държави. Две години по-късно Dirty Vegas получават награда Грами в категория "Best Dance Recording", с което се нареждат до световни звезди като Madonna, Cher, Kylie Minogue, Justin Timberlake и др., печелили в същата категория. През годините Dirty Vegas са били част от световните турнета на имена като Underworld, Groove Armada и Moby, и са се изявявали на фестивали като Creamfields и Glastonbury. 

През 2009 година Ben Harris напуска групата и в състав от Paul Harris и Steve Smith Dirty Vegas издават албума от 2011 година "Electric Love". 

Прочетете още