Две нови предавания в ефира на радио NOVA - “Elegant Touch” и “Club Beats”!

Две нови предавания в ефира на радио NOVA - “Elegant Touch” и “Club Beats”!
4 Август 2015

Радио NOVA представя в ефира си две нови предавания! На 101.7 FM - честотата, на която звучи само качествена house, lounge и chill out музика и най-добрата селекция от предавания от електронната сцена, от тази сряда влизат две нови свежи заглавия!

Elegant Touch

Едва 21-годишен, DJ Runo може да се похвали със завидни успехи - има издадени парчета за няколко чужди лейбъли като Sleazy Deep, i Records, Dear Deer, Sakura Music, Lovestyle Records и други, както и още десетки продуцирани тракове и ремикси. Младият българин има и класирани парчета в престижната топ 100 класация на специализирания електронен портал Beatport. Миналата година безапелационно си заслужи място на резидент на най-добрия български клуб - YALTA, след като бе оценяван от безкомпромисно жури измежду стотици желаещи. Пускал е редом до световни диджеи като Armin van Buuren, Tiesto, Fatboy Slim, Fedde Le Grand, Sharam, Sandy Rivera, Sonny Fodera, Jay Lumen и други.

В сетовете си диджеят набляга на стилове като nu deep, deep house и tech house и винаги е готов да експериментира. През 2014 DJ Runo стартира своя поредица от миксове в платформата Soundcloud - "Elegant Touch" - име, което по-късно превърна в мото на своите вечери в YALTA CLUB. Сега радио NOVA има удоволствието да ви представи едноименното му "Elegant Touch" седмично радио шоу, което ще радва слушателите на 101.7 FM в София и онлайн на www.radionova.bg всяка сряда от 6 до 7 вечерта. В него ще имате възможността да чуете премиери на негови продукции, ексклузивни сетове, както и записи от негови участия.

Club Beats

"Club Beats" с Kozlowski e радио шоу за електронна музика, доказало се с годините сред феновете на качествения клубен саунд. Предаването звучи ще в ефира на радио NOVA всяка сряда от 7 до 8 вечерта.

Селекцията в "Club Beats" включва пълната палитра от стилове в денс музиката и цели да представи на слушателите цялостен поглед върху последните тенденции в развитието й. Радио шоуто е своеобразен едночасов диджей сет от най-актуалните и ексклузивни клубни тракове на някои от най-престижните специализирани лейбъли. Миксът е подплатен и с включвания с любопитни новини, свързани с електронната култура. "Club Beats" е и сцена за талантливи български и световни артисти, които освен с интервю, се представят и с последните си продукции и авторски сетове.

Прочетете още