EVOLVE парти с Bart Skils и Whyt Noyz на 21 септември

EVOLVE парти с Bart Skils и Whyt Noyz на 21 септември
31 Август 2017

На 21 септември Under_Construction ще представят първото издание на новата си парти-концепция EVOLVE. Хедлайнери на събитието ще бъдат Bart Skills и Whyt Noyz, както и българските диджеи Steven и Shosho. Локацията на партито е нова зала в Малкото НДК, която организаторите ще оборудват с мощна звукова система и специални ефекти.

Bart Skils е един най-уважаваните холандски техно диджеи, чиито сетове на живо фенове и критици описват като конструирани интелигентно. Артистът е част от водещия техно лейбъл на Adam Beyer 'Drumcode', заедно с имена като Alan Fitzpatrick, Joseph Capriati, Nicole Moudaber, Luigi Madonna и Sam Paganini. Bart Skills е продуцирал ремикси за артисти като Moby, Joris Voorn, Nicole Moudaber, Kaiserdisco и др. Диджеят е бил гост на престижни клубове и събития в цял свят като Awakenings (Амстердам), Berghain (Берлин), Fabric (Лондон), Cocorico (Италия), Rex (Париж) и Wire Festival (Токио).

Whyt Noyz е проект, който старира през 2010. Продуцентът David Sidley, стоящ зад него, започва да се занимава сериозно с музика преди 10 години, минавайки през различни стилове като hip-hop, funk и soul, докато се ориентира към house и techno музиката. Една от първите продукции на Whyt Noyz - "Volcano", привлича вниманието на Richie Hawtin и диджеят подписва с лейбъла му 'M_nus'. Скоро след това издава и "Homewerk" за 'SCI+TEC' на Dubfire. Следват издания за още престижни издателски компании за електронна музика, както и участия в цял свят. В съвременния стил на продукциите си Whyt Noyz умело включва и елементи от класическия звук.

В събитието на 21 септември ще вземат участие и резидентите на Under_Construction – дуото Eternal, Divverse и Nas St, които ще се представят със съвместен 'b2b' сет.

Прочетете още