Чуй своя авторски сет на 101.7 FM и стани един от диджеите на Exit 2016!

Чуй своя авторски сет на 101.7 FM и стани един от диджеите на Exit 2016!
18 Май 2016

За пореден път радио NOVA дава възможност на един от своите слушатели да се изяви като диджей в петото издание на Get Famous!

И тази година победителят ще получи уникалната възможност да се изяви на сцената на един от най-добрите европейски фестивали - EXIT в Нови Сад, Сърбия. В 16-ото издание на събитието, което ще се проведе между 7 и 10 юли в Петроварадинската крепост, ще се включат артисти като The Prodigy, Bastille, Ellie Goulding, Wiz Khalifa, David Guetta, Nicky Romero, Richie Hawtin, Hot Since 82, Nina Kraviz, Marco Carola, Solomun, Hernan Cattaneo и много други. Пътуването и престоят на победителя в Get Famous 5 са осигурени от EXIT България.

Желаещите да участват в Get Famous 5 могат да качат свой авторски сет на www.radionova.bg до 13 юни. Екипът на радио NOVA ще оценява миксовете по критерии като новаторство, стил на смесване и музикална селекция.

На 13 юни ще бъдат избрани 10 финалисти, а на 15 юни ще бъде обявен победителят в Get Famous 5. Сетовете на финалистите ще бъдат излъчени в ефир на 101.7 FM в София и онлайн на www.radionova.bg,

Размерът на файла с микса трябва да бъде между 53 и 57MB и дълъг около 60 минути, на 128 kbps и MP3 формат.

Качи своя сет тук!

Прочетете още