Gregory Porter с концерт в София на 18 октомври

Gregory Porter с концерт в София на 18 октомври
9 Октомври 2015

На 18 октомври (неделя) един от най-отличителните гласове на съвременната джаз сцена Gregory Porter идва в София за концерт в зала 3 на НДК.

Носителят на награда Грами ще излезе на сцената със своята банда, за да изпълни на живо селекция на най-доброто от американския джаз, соул и ритъм енд блус, както и летните хитове "Holding On" (с Disclosure) и ремиксът на Claptone на парчето "Liquid Spirit".

София е една от спирките от световното турне на Gregory Porter и музикантите Yosuke Sato (саксофон), Chip Crawford (пиано), Aaron James (бас) и Emanuel Harrold (барабани). Изпълнителят ще представи и парчетата от последния си албум "Liquid Spirit", отличен с Грами за най-добър вокален джаз албум, достигнал златен статус с продажби от 100 000 копия. Ремиксът на песента "Liquid Spirit" от едноименния албум се превърна в едно от най-пусканите парчета в Ибиса това лято. В дискографията си роденият в Калифорния джаз изпълнител има още два издадени албума. Тази година той бе обявен и за най-добър международен джаз артист.

Прочетете още