Halloween парти с Luciano и Michel Cleis в Арена Армеец на 31 октомври!

Halloween парти с Luciano и Michel Cleis в Арена Армеец на 31 октомври!
18 Октомври 2018

Вечерта на 31 октомври (сряда) зала Арена Армеец ще бъде домакин на Halloween X Cadenza Vagabundos парти, организирано от Yalta Club. Специални гости на събитието ще бъдат Luciano, Michel Cleis (Cadenza Vagabundos) и Liubo Ursiny.

Роденият в Швейцария и отраснал в Чили диджей и продуцент Luciano започва кариерата си в началото на 90-те години. Въпреки огромния успех, който постига в Южна Америка,Жсе мести в Европа. След издания за лейбъли като M_nus, Desolat и Cocoon, Luciano основава Cadenza Records – една от най-уважаните компании за електронна музика. Историята на Vagabundos (в превод "скитници" ) започва с желанието на Luciano да представи артистите от лейбъла с тематично парти. Идеята за събитието е на мениджъра Samuel Guetta след турне в Бразилия, по време на което публиката нарича Luciano и неговите артисти със запомнящото се vagabundos sin futuros ("скитници без бъдеще"). Първото такова парти се състоя в клуб Pacha в Ибиса през 2010 г.

Честито на Александър Боруванов, Борислава Коларова, Валентин Павлов, Ваня Падинкова, Владимир Иванов, Гергана Иванова, Кирил Георгиев, Кристиан Йонов, Любомир Грозданов, Мартина Димитрова, Милена Петрова, Нина Върбанова, Станислав Димитров и Хагоп Латифян, които печелят по 2 билета за събитието от играта ни!

Прочетете още