Hernan Cattaneo, Danny Howells, Guy J и Guy Mantzur на SOLAR Morning на 30 юни

Hernan Cattaneo, Danny Howells, Guy J и Guy Mantzur на SOLAR Morning на 30 юни
7 Юни 2017

На 30 юни (петък) феновете на електронната музика ще посрещнат първия юлски изгрев със сетовете на световни диджеи и продуценти като Hernan Cattaneo, Danny Howells, Guy J и Guy Manzur. Артистите идват в София по покана на YALTA CLUB специално за първото издание на SOLAR Morning.

Първият обявен хедлайнер за вечерта е Hernan Cattaneo. Аржентинската легенда е на сцената повече от 30 години, зад гърба си има повече от 11 компилации, множество сингли и ремикси. Hernan Cattaneo застава за първи път зад пулта в Буенос Айрес в средата на 80-те години. През 2002 г. печели наградата за най-добър млад диджей на DJ Awards, а четири години по-късно артистът е седми в класацията на DJ MAG на 100-те най-добри световни диджеи. През 2009 г. Hernan Cattaneo стартира собствен лейбъл, който издава музика на утвърдени продуценти и млади таланти. В нощта на 30 юни той ще представи новата си компилация за лейбъла Balance (в сътрудничество с неговата звукозаписна компания), включваща неиздавани парчета.

SOLAR Morning ще събере за първи път на българска сцена Hernan Cattaneo и Danny Howells, които ще представят съвместен 'b2b' сет.

Английският диджей и продуцент Danny Howells е на сцената повече от 20 години. В дискографията си има има миксове, издадени за култови поредици като Renaissance, Global Underground и Nocturnal Frequencies. Негови парчета, издадени за собствения лейбъл 'Dig Deeper', намират място в сетовете и компилациите на най-големите имена в бранша. Правил е ремикси за артисти като Madonna, Roachford и Bent.

На SOLAR Morning на 30 юни, 'b2b' сет ще представят и израелците Guy J и Guy Mantzur.

Стилът на основателят на лейбъла 'Lost & Found' Guy J е смесица от house и дълбоко techno с ambient звучене. Собственикът на базирания в Мюнхен лейбъл 'Plattenbank' Guy Mantzur има изключително успешни тракове в класациите, пускани в клубовете по цял свят. Двамата имат опит в съвместните изяви зад пулта.

Събитието в парка на летище София ще открие резидентът на YALTA CLUB Liubo Ursiny.

Прочетете още