Hernan Cattaneo и Nick Warren с 'back 2 back' сет в YALTA CLUB на 16 октомври (петък)

Hernan Cattaneo и Nick Warren с 'back 2 back' сет в YALTA CLUB на 16 октомври (петък)
13 Октомври 2015

На 16 октомври (петък) в YALTA CLUB ще пускат Hernan Cattaneo и Nick Warren. Двамата култови диджеи идват за парти поредицата по случай 10-годишнината на клуба и ще се представят с ексклузивен съвместен ('back 2 back') сет.

Първите изяви на Hernan Cattaneo като диджей са в Буенос Айрес в средата на 80-те години. По това време той е вдъхновен от музиката на легенди като Frankie Knuckles, Derrick May и Inner City. През 1996 г. Cattaneo става резидент на Clubland като за две години партитата му се превръщат в най-популярните клубни вечери в Аржентина. През 2002 г. печели наградата за най-добър млад диджей на DJ Awards, а четири години по-късно артистът е седми в класацията на DJ MAG на стоте най-добри световни диджеи. През 2009 г. Hernan Cattaneo стартира собствен лейбъл, който издава музика на утвърдени продуценти и млади таланти. С десетки тракове, ремикси и компилации, той е един от най-харесваните южноамерикански диджеи с участия в цял свят.

Nick Warren е познат като част от дуото Way Out West. В дискографията си той има забележителните 8 компилации за поредицата "Global Underground", продадени в общ тираж от над 100 хиляди копия в Обединеното кралство. Съосновател е на лейбъла Hope Recordings, издал продукции на Max Graham и Timo Maas.

Прочетете още