Холандският диджей Franky Rizardo гост на YALTA CLUB на 13 февруари (събота)

Холандският диджей Franky Rizardo гост на YALTA CLUB на 13 февруари (събота)
9 Февруари 2016

В събота (13 февруари) YALTA CLUB посреща холандския диджей и продуцент Franky Rizardo. Заедно с него зад пулта на Room 2 ще се изяви и резидентът на клуба DJ Runo.

Franky Rizardo е един от най-полулярните холандски хаус диджеи в момента. Издавал е тракове за лейбъли като "Fame Recordings" и "Funktion Recordings", а негови продукции са звучали в сетовете на имена като Steve Angello, Sebastian Ingrosso, Fedde Le Grand, Erick E и много други. От 2010 г. е артист на най-големия и влиятелен хаус лейбъл в света "Defected Records". Има и собствена издателска компания - "Rizardo Records". Пускал е на световноизвестни фестивали като "Dance Valley" и "Free Your Mind".

Артистът привлича интереса към себе си с разнообразен и модерен подход в музиката. Продукциите и сетовете на Franky Rizardo обхващат широк спектър от поджанрове на хауса. В музиката му преобладават ударни инструменти и открояващи се вокали, а самият Franky описва стила си като "groovy house с препратки към латино музиката и много настроение".

Билети за събитието ще се продават на входа на Room 2 в деня на събитието, организаторите ще разчитат и на засилен фейсконтрол. В клуба вече се продават и членски YALTA CLUB карти. Повече информация за привилегиите, които те дават, може да получите на официалната Фейсбук страница на клуба  - https://www.facebook.com/yaltaclub или с имейл до info@yaltaclub.com.

Прочетете още