Изчезвам след 60 секунди 6 по радио ENERGY приключи!

radioenergy-da-izcheznesh-za-60-sekundi
26 Ноември 2014

Изчезвам след 60 секунди 6 по радио ENERGY приключи - Един слушател си тръгва с чисто нов Nissan QASHQAI!

Рафи пее на финала в Sofia Ring Mall на 2 декември

Цели шест седмици българският ефир бе завладян от адреналин в една минута – „Изчезвам след 60 секунди - сезон 6“ приключи!

Почти 10 000 бяха слушателите, регистрирани за уникалната радио игра.
А следващия вторник - 2 декември – Nissan QASHQAI очаква феновете на радио ENERGY в Sofia Ring Mall за Големия финал на радио риалитито.
На финала на Изчезвам след 60 секунди – сезон 6  за чисто нов Nissan QASHQAI ще се състезават 19 късметлии – има представители от Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, София, Велико Търново и Благоевград.  Регистрираните дами тази година са два пъти повече от господата. На финала съотношението между половете ще се запази същото, тъй като и броят на финалистките надвишава двойно този на мъжете.

Голямата награда – чисто нов Nissan QASHQAI, ще се сдобие със собственик. Надпреварата през последните месеци се превърна в истински напрегнато и вълнуващо шоу. Във вторник ще бъде и последното изпитание за финалистите – кой от тях ще се окаже най-голям късметлия?

Стартът на финала е точно в 18:00, когато само един от тях ще си тръгне с чисто нов автомобил - Nissan QASHQAI, предоставен от Nissan в България.

Специален гост на финала ще бъде любимецът на публиката - Рафи, който ще изпълни най-големите си хитове и любимата музика на ENERGY феновете.

На живо в ефира на ENERGY REQUEST слушателите бяха неразделна част от приключението Изчезвам за 60 секунди през последните месеци. Феновете на любимата радиостанция можеха да следят на живо емоциите на участниците и да участват заедно с тях чрез Facebook ENERGY. Сега те могат да станат и част от финала на играта на живо на 2 декември в Sofia Ring Mall.

Изчезвам след 60 секунди по радио ENERGY се случва благодарение на изключителната подкрепа на Nissan – България и с партньорстовото на ОМV Maxxmotion, верига офиси SDI и Деворекс ЕАД. Победителят ще получи и застраховка на пътниците от SDI Брокер.

Прочетете още