JAZZANOVA идват в YALTA CLUB на 24 март (петък)

JAZZANOVA идват в YALTA CLUB на 24 март (петък)
16 Март 2017

На 24 март (петък) в YALTA CLUB гостуват Alex Barck и Claas Brieler от Jazzanova. Освен двамата експериментатори, на сцената на клуба ще се изявят и Деси Андонова - DESY, заедно с бандата High Time, както и Marten Roberto и Николай Данев.

Jazzanova са на музикалната сцена от 15 години, зад гърба си имат 3 албума, десетки сингли и компилации, както и собствен лейбъл - Sonar Kollektiv. В музиката си преплитат стилове като nu disco, electro, nu jazz, chill out, jazz house.

Деси Андонова-DESY е певица и основна движеща сила в групите Phuture Shock и Sentimental Swingers, както и успешен диджей. След успеха на "Easy" - първият сингъл от предстоящия й албум, DESY вече е готова и с втори - "Love", който ще представи на 24 март заедно с бандата High Time.

Зад пулта на YALTA CLUB ще застанат Marten Roberto и Николай Данев, които ще се представят със сет, включващ и тракове от авторския им албум “Heartbeat” от 2015 година. За първи път феновете ще чуят на живо и три нови техни парчета, които лондонския лейбъл Midnight Riot издаде в началото на годината.

Прочетете още