Leon и Solardo гости на столичния EXE CLUB на 28 септември и 5 октомври

Leon и Solardo гости на столичния EXE CLUB на 28 септември и 5 октомври
19 Септември 2019

На 28 септември (събота) EXE CLUB открива своя втори клубен сезон с парти с италианеца Leon - резидент на култовите партита на Marco Carola 'Music On'.

Ruggero Di Gianvito, познат като Leon, е брат на Pirupa и е на електронната сцена повече от 10 години. Пускал е в клубове като Ministry of Sound (Лондон), Zouk (Сингапур), Pacha и Cielo (Ню Йорк). Освен него зад пулта на клуба на 28 септември ще се изяви и немецът A.D.H.S. От българска страна в партито ще се включат и DJ Steven (Metropolis), както и резидентите Pavel Petrov и Vanina. Повече информация за събитието тук.

Двамата англичани от Solardo, издали парчета на Leon, ще бъдат специални гости на клуба на 5 октомври (събота).

За 5 години Solardo успяха да се превърнат в tech house сензация с разродадени участия в цял свят. Носители на награди Best Of British, DJ Mag и DJ Awards в Ибиса, момчетата от Манчестър ръководят успешния лейбъл Solä, имат и собствено радиопредаване "The Spot", което Радио NOVA излъчва всеки четвъртък от 23:00.
Solardo подписаха договор и с музикалния гигант Utlra Music - парчетата им за лейбъла "Be Somebody" и "XTC" (в сътрудничество с Eli Brown) се превърнаха в абсолютни клубни хитове. Двамата имат участия на световни фестивални сцени като Tomorrowland и Glastonbury. На 5 октомври EXE CLUB ще направи София част от световното им турне, което ще обиколи Великобритания, САЩ и Австралия. Повече информация за партито тук.

Билети за всяко от двете събития ще се продават в клуба на цена от 10 лева. Повече информация и на сайта на EXE CLUB.

Прочетете още