Mark Knight открива Solar Summer на 30 юли (събота)

Mark Knight открива Solar Summer на 30 юли (събота)
20 Юли 2016

На 30 юли стартира най-големият български фестивал за електронна музика - SOLAR SUMMER. В летните партита на Cacao Beach в Слънчев бряг тази година ще вземат участие 11 артисти.

От 30 юли до 20 август в мащабното събитие на YALTA CLUB ще се включат Mark Knight, Dubfire, Samanta, Sharam, ANNA, Fedde Le Grand, Danny Tenaglia, Joseph Capriati, Adam Beyer, Ida Engberg и Victor Calderone.

Летните събития ще открие Mark Knight на 30 юли, който ще зарадва българските си фенове с 6-часов сет. Заедно с него зад пулта ще застане и един от резидентите на YALTA CLUB - DJ Runo.

Британецът Mark Knight е един от най-успешните диджеи и продуценти в света. През 2010 г. хаус диджеят е номиниран за награда Грами за работата си по мултиплатинения албум на Black Eyed Peas "The E.N.D". Същата година получава и награда на Beatport за един от най-продаваните електронни сингли на 2009 - "Good Times". В дискографията си Mark Knight има редица успешни тракове и ремикси за артисти като Faithless, Florence + The Machine, Basement Jaxx и Groove Armada. Повече от 10 години продуцентът менажира лейбъла Toolroom Records. Предаването на Mark Knight, което се излъчва по повече от 30 радиостанции в цял свят, обхваща селекция с разнообразни стилове от електронната музика. "Toolroom Radio" се излъчва по радио NOVA в петък от 19:00 и събота от 20:00 часа.

Прочетете още