"A Night Of Halloween" парти с Mladen Tomic и Sinisa Tamamovic на 31 октомври в "Христо Ботев"!

mladen
23 Октомври 2014

На 31 октомври (петък) столичната зала „Христо Ботев” ще бъде домакин на "A Night of Halloween" - парти с диджеите Mladen Tomic и Sinisa Tamamovic, които ще представят специален съвместен сет. В събитието ще се включи и българският диджей Gabriel.

В празничната нощ на партито организаторите са подготвили шоу от звук, светлина, танци и костюми, а напълно обновената зала ще бъде украсена със специална декорация.

Mladen Tomic и Sinisa Tamamovic започват съвместната си работа през 1999 г. когато основават "Urban Beat" и се превръщат в най-големия организатор на партита в родината си. По-късно създават и собствен лейбъл "Night Light Records", издавайки собствени продукции, търсени и пускани в сетовете на световноизвестни имена от електронната сцена.

Характерно за стила на Mladen Tomic е смесването на техно и тек-хаус с хипнотични трайбъл ритми. Диджеят е канен в клубовете по целия свят, а траковете му се пускат от имена като Dubfire, Richie Hawtin, Umek, Adam Beyer, Sebastien Leger, Mauro Picotto. Някои от по-популярните парчета на Mladen са "Before Sunset", "Front Pocket", "Dance Of Shadows", "Physical Level" и др. Правил е и ремикси за имена като Mauro Picotto, Sebastien Leger, Cristian Varela, Chus & Ceballos и др.

Sinisa Tamamovic, който е повлиян от техно вълната в края на 90-те години, стартира кариерата си с множество партита в родния си град Баня Лука. Стилът му е микс от техно, тек-хаус и минимал. Първата собствена плоча на Sinisa излиза през 2005 г. Оттогава диджеят издава редица авторски тракове и ремикси за едни от някои от най-големите имена и лейбъли. Sinisa Tamamovic достига номер четири в тек-хаус класацията на "Beatport" с парчетата "Who We Are" и "Waking Up".

В партито на 31 октомври ще се включи и роденият в Германия български диджей Gabriel. Той започва да се занимава с музика през 1984 г. като пианист, а през 1999 се насочва към електронната музика. Gabriel e Национален шампион на България -  печели първото място за София, пускайки на три грамофона. Има номинация за Best SееMе Artist за Югоизточна Европа през 2011 г. Пускал е на партита със световноизвестни имена като Sven Vath, Carl Cox, John Digweed, Umek, Adam Bayer и много други. Gabriel е бил резидент на някои от най-добрите родни клубове и е канен да пуска на престижни електронни събития в страната.

Прочетете още