Moonlight Breakfast и GRiZ на живо в София на 20 февруари

grizmatik
29 Януари 2015

На 20 февруари в столичното "Студио Орфей" стартира новата поредица NightLive. Специални гости на първото издание ще бъдат групата Moonlight Breakfast и американската сензация GriZ, които идват по покана на EventEase. Поредицата събития ще предложи на публиката над 6-часова музикална селекция от поне две изпълнения на живо на чуждестранни групи, заедно с лайв проекти на различни български артисти и диджеи.

Групата Moonlight Breakfast ще зарадват публиката с микс от соул, електро, бийт, ню джаз и суинг или "ретро-електро". Музикантите ще представят и парчета от дебютния им албум “Shout”, който излезе през септември 2014 година. Той съдържа 13 парчета сред които "Shout", "Hello", "Play", "Silent Disco", "Hard times" и "No More".

Вторият специален гост на NightLive е GRiZ. Американецът пристига от Детройт, за да представи завладяващ електро-соул и глич звук на живо заедно със своя саксофон. 24-годишният артист има участия на престижни фестивали като Electric Forest, Lollapooza, Outside Lands, Lighting In A Bottle и 'Mad Decent Block' партитата на Diplo.

Прочетете още