MTV PRESENTS VARNA BEACH 2018: Старт на продажбите на билети ДНЕС в 10:00 - само 20 евро!

MTV PRESENTS VARNA BEACH 2018: Старт на продажбите на билети ДНЕС в 10:00 - само 20 евро!
27 Април 2018

Вълнението на феновете бързо нараства със стартирането на продажбата на билетите за MTV Presents Varna Beach, което започва днес, 27 април, в 10 часа. Събитието е най-страхотното шоу на живо в България и представя горещ лайнъп от звезди. Основни медийни партньори на събитието са Radio City и Radio Nova.

РИТА ОРА бе вече обявена като една от зведите на шоуто и съвсем скоро ще бъдат анонсирани и много други артисти. Сцената на MTV Presents Varna Beach е наистина невероятна и със сигурност ще впечатли феновете и това лято. Събитието на живо ще се състои на варненския плаж в неделя на 12 август 2018. Рита Ора заяви: "Очаквам с нетърпение да пристигна във Варна, да изляза на сцената и да пея за първи път пред моите фенове в България!"

Билетите за ранна продажба са само 20 ЕВРО. Препоръчително е феновете да си закупят билети веднага, за да могат да се възползват от ниските промоционални цени. Билети могат да бъдат закупени онлайн на официалния сайт http://www.MTVvarnabeach.com/tickets, както и в цялата мрежа на http://Eventim в България.

Вълнението в социалните медии „избухна” през изминалата седмица с над половин милион българи, вече изразили своя интерес в официалните Фейсбук и Инстаграм профили на събитието. Феновете непрекъснато споделят и публикуват в очакване на страхотното шоу на живо във Варна това лято.

Facebook страница на събитието и Instagram

Изпълнението на Bebe Rexha през 2017-а година може да видите тук.

Прочетете още