MusicRow парти с Neverdogs и Simone Liberali на 14 октомври в Rainbow Plaza

MusicRow парти с Neverdogs и Simone Liberali на 14 октомври в Rainbow Plaza
31 Август 2017

На 14 октомври световноизвестното италианско дуо Neverdogs и Simone Liberali ще бъдат специални гости на парти, организирано от Musicrow. В събитието в столичната Rainbow Plaza ще вземе участие и българският диджей Peter Petkov.

Италианецът Simone Liberali е един от актуалните млади таланти на електронната сцена. Музиката му намира място в сетовете на имена като Marco Carola, Carl Cox, Steve Lawler, Nic Fanciulli, Joseph Capriati, Hot Since 82, Nicole Moudaber, Paco Osuna, Joris Voorn и много други. Отскоро диджеят издава музика за лейбъла Elrow Music. Simone Liberali е пускал в много клубове и на сцени в Европа, редом до утвърдени артисти като Martin Buttrich, The Martinez Brothers, DJ Sneak, Steve Lawler, Hot Since 82 и други. Сетовете на диджея се отличават с енергично звучене и изразена бас линия. Парчето му "Can't You See" достига до второ място в класацията на Beatport за tech house и е един от най-пусканите тракове на фестивала BPM в Мексико.

Tommy Paone и Marco De Grigorio от Neverdogs започват съвместната си работа през 2000 г. във Флоренция. Двамата диджеи бързо набират популярност и стават резиденти в някои от най-известните италиански клубове като Tenax във Флоренция, Cocorico в Римини и Docshow в Болоня. През 2004 г. музикантът Davide Roberto се присъединява към тях и скоро Neverdogs получават признание от някои от най-популярните имена на електронната сцена. Артистите са били гости на клубове като The Egg, Privilege, Space, Zoo Project, Underground. За няколко години Neverdogs се превърнаха в любимци на феновете на някои на най-големите фестивали и събития по света, пускайки на една сцена с утвърдени имена като Loco Dice, Dan Ghenacia, Shonky, Audiofly, Luna City Express и други. Това лято диджеите имаха участия в Ushuaïa и в парти-поредицата на Marco Carola в клуб Amnesia в Ибиса.

Прочетете още