NYE2016 Black Tie Party събира поп, рок, хип-хоп и хаус звезди в Новогодишната нощ

NYE2016 Black Tie Party събира поп, рок, хип-хоп и хаус звезди в Новогодишната нощ
20 Ноември 2015

Едно събитие с уникална концепция обещава да превърне Новогодишната нощ в безкрайно забавление. Black Tie Party – мултируум парти в трите най-големи зали на хотел „Маринела“ (преди Кемпински), събира едни от най-популярните български поп, рок, хип-хоп и хаус звезди.

Мотото на партито не поставя ограничения за стила на гостите – то е забавно намигване от страна на организаторите от FlyEvents. С костюм и папионка или с дънки и кецове, важното е да се чувствате добре в своя собствен и неповторим стил. За това ще ви помогне и възможността да избирате между три зали с коренно различна атмосфера, музика и програма.

В „Черната зала“, най-голяма и чисто нова, ще забият най-популярната българска хип-хоп група Ъпсурт, талантливата двойка на сцената и в живота Алекс Раева и DJ Дончо, както и чаровната DJ Cass, носителка на приза любим DJane/Selector за 2013 и 2014 г.

За настроението в „Червената зала“ ще се грижат Дичо и новата му банда. Компания ще им прави и най-успешното откритие на дамската поп сцена в последните години Михаела Филева.

„Бялата зала“ е за почитателите на хаус саунда. Майсторството си зад пулта ще демонстрират 5prite и Andrew в очарователната компания на Веселина Попова. 5prite е един от малкото родни ди джеи, които могат да се похвалят с успехи и зад граница. Няколко пъти 5PRITE влиза в Топ 100 на BEATPORT.

Andrew BG e сред най-доказаните и уважавани имена на родната електронна сцена. Работи с известни чужди лейбъли като Kittball, D-Vine Sounds, Dear Deer, Kiez Beats, Heavenly Bodies.

Заедно с двамата топ ди джеи на сцената ще излезе и един от най-популярните български хаус вокали – чаровната Веселина Попова.

nbsp;

Прочетете още