Peggy Gou за първи път у нас на 30 март (събота) в YALTA CLUB

Peggy Gou за първи път у нас на 30 март (събота) в YALTA CLUB
21 Март 2019

В края на месец март YALTA CLUB посреща една от най-известните жени на съвременната електронна сцена – Peggy Gou. Корейката, установила се в Берлин, идва за първи път в България на 30 март за сет в Room 1 на YALTA CLUB.

Peggy Gou стана изключително популярна през последните четири години най-вече с участията си в цял свят и парчета като "It Makes You Forget (Itgеhane)"  и "Han Jan". През 2018 броят на изявите ѝ достигна до впечатляващите 200, което я нареди сред най-търсените артисти в момента. Тя е и най-младата, както и първата южнокорейка, пускала в легендарния берлински клуб Berghain.

Въпреки препълнения си график, Peggy Gou намира време и за странични проекти - на последната седмица на модата в Париж тя стартира собствената си модна линия KIRIN (на корейски „жираф“ - любимото ѝ животно) в партньорство с Virgil Abloh, която е вдъхновена от яркия ѝ и дързък, съвременен стил. А в началото на годината стана и лице на новата кампания на Nike 'Just Go Bigger'.

Благодарение на харизмата ѝ, еклектичен стил и най-вече на качествената музика в сетовете ѝ, вдъхновена от звука на Детройт, Лондон и Берлин, Peggy Gou безспорно е един от най-търсените диджеи в света в момента. Кой друг може да се похвали, че е накарал публиката в Sub Club или Dekmantel да си събуе обувките и да ги размаха във въздуха? :)

Българските фенове имат уникалната възможност да станат част от Gou-манията на 30 март в YALTA CLUB.

Билети за събитието може да закупите oт OMV, YALTA CLUB и в мрежата на Eventim.
   
Повече информация за събитието тук.

Честито на Ана Георгиева, Велизар Малинов, Елисавета Балтова, Георги Тонов, Гергана Иванова, Гергана Николова, Доби Геренска и Камелия Христова, които печелят двоен билет от играта ни!

Прочетете още