Петте фестивала от EXIT семейството с глобално послание за СВОБОДА през 2018

Петте фестивала от EXIT семейството с глобално послание
за СВОБОДА през 2018
30 Ноември 2017

След най-наситената със събития година в своята история, EXIT се готви отново да разшири владенията си през 2018! EXIT семейството вече нарасна до цели пет фестивала: новият Festival 84 в Олимпийската планина Яхорина в Босна и Херцеговина, Sea Star Festival в Хърватска, Revolution Festival в Румъния и Sea Dance Festival в Черна гора. Сърцето на всичко това остава великата крепост Петроварадин в Нови Сад, Сърбия, където догодина EXIT Festival ще посрещне феновете си от 12 до 15 юли. След като отпразнува 50-ата годишнина на Summer Of Love от 1967 и революционното хипи движение, което промени света завинаги, с 18-ото си издание сръбският фест ще отбележи най-значимия идеал на това движение: личната свобода на всеки от нас.

EXIT е един от малкото музикални фестивали в света, стартирали като движение за свобода, и от първия си ден следва силна социална мисия. EXIT Freedom е глобален призив за освобождение от материализма, стереотипите и колективните предразсъдъци, които доминират света ни днес. След като EXIT Summer of Love 2017 счупи рекордите със своите четири фестивала, EXIT Freedom 2018 със своите пет събития в пет страни ще бъде най-голямото мултинационално фестивално приключение не само в региона, но и отвъд него.

Догодина EXIT Festival ще се проведе от 12 до 15 юли в Нови Сад, Сърбия, където се намира вече култовата крепост Петроварадин. Специална early-bird оферта за 4-дневни билети за фестивала стартира на 12 декември! Най-бързите фенове на EXIT ще имат възможност да се сдобият с билети на промо цена, която е с 60% по-ниска от редовната – само 115лв! Не забравяйте да отскочите до официалния сайт на EXIT още на 12 декември, защото броят на билети от специалната оферта е ограничен!

Първите потвърдени артисти за новото издание на EXIT, както и тези за останалите фестивали от групата: Festival 84 в Яхорина, Sea Star в Умаг, Revolution в Тимишоара и Sea Dance в Будва, ще бъдат обявени съвсем скоро. Както всяка година, феновете на EXIT могат да очакват разнообразен лайнъп със световни артисти за всяко едно от събитията на групата.

 

Прочетете още