„По-полека“ е любимата песен на българите за пътуване – това решиха слушателите на БГ РАДИО

„По-полека“ е любимата песен на българите за пътуване – това решиха слушателите на БГ РАДИО
7 Септември 2017

„По-полека“ на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени е най-обичаната българска песен за пътуване – това решиха слушателите на БГ РАДИО, които подредиха класация със 100-те най-любими български песни за пътуване.

В рекордно дълго излъчване на живо – почти десет часа от импровизираното студио в търговски комплекс Shell Изток, БГ РАДИО подреди любимите Топ 100 български песни на слушателите си за пътуване. Перфектният български саундтрак на лятото прозвуча на 1 септември с много специални гости в нетрадиционното студио на БГ РАДИО.

Сред изпълнителите, станали част от първото по рода си излъчване на цяла класация на живо, бяха Вензи, Михаела Маринова, Звезди от Ахат, Димо от PIF, Лора Караджова, Свилен от Остава, Маргарита Хранова, Пепи Писарски от Атлас, Краси от Акага, Б.Т.Р., Дичо, Рут и много други. Те споделиха пред микрофона на домакина в специалното студио на БГ РАДИО Наско Стоянов много лични и любопитни истории, свързани с преживявания на път - Любо Киров сподели, че първо преслушва новите си песни в колата си.

Славчо Николов разказа как представители на КАТ са спрели автомобила на Б.Т.Р. и не са им повярвали, че са група, която бърза за участие, защото нямат певица с тях.

Лора Караджова е превърнала колата си във втори дом с играчките и роклите на дъщеричката й Алиса. 

Група PIF винаги пътува с кола за участията си като условието е някой от тях да шофира.

Снимка:

А ето и как изглежда Топ 5 от най-дългата класация на медията, която пуска само българска музика, прозвучала на живо:

1. Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - По-полека
2. Миро - Гълъбо
3. Васил Найденов - Рали
4. Тони Димитрова - Ах, морето
5. D2 - Аз и ти

Ето и какво сподели големият победител Стефан Вълдобрев след новината, че песента му „По-полека“ е първа в класацията.

„Много съм щастлив и благодаря на всички слушатели, които са гласували за „По-полека“! Първото място ми дава голям стимул за още много нови песни и концерти! Желая на всички да са много щастливи на пътя и винаги да бъдат с най – любимата си музика.“

БГ РАДИО и Shell дават възможност на всички, които са пропуснали излъчването на живо на Топ 100 български песни за пътуване, да чуят класацията в специален онлайн канал на http://www.bgradio.bg с „Най-добрите български песни за пътуване“, който ще е активен до 8 октомври.

Ето още снимки от излъчването на Топ 100 български песни за пътуване:

Топ 100 любими български песни за пътуване се осъществява с подкрепата на Shell България, от един от 14-те обновени търговски обекти на компанията. Отговаряйки на нуждите на клиентите си за по-голямо удобство по време на пътуване, Shell България  започна мащабен проект, за да създаде ново място за срещи за всички, които обичат да пътуват, и да се наслаждават на добре прекараното време в приятна компания. Обновените търговските комплекси са с разширен deli2go продуктов асортимент  и предлагат качествена, здравословна и вкусна храна, която включва свежи салати, топли сандвичи и прясно изцедени сокове. Гостите на търговските комплекси могат да се насладят на ароматно италианско еспресо, сервирано в порцеланови чаши и приготвено по собствена рецепта с първокачествени кафе-машини.

С грижа вашето пътуване да бъде максимално комфортно и да работи с оптимална ефективност двигателят на вашия автомобил, Shell създаде нова технология DYNAFLEX - резултат от повече от пет години усилена работа и десетки хиляди часове проучвания, проведени от експертите на Shell в центъра по научноизследователска и развойна дейност на компанията. Новата технология се съдържа в пълната гама горива и от началото на юни се предлага във всички търговски комплекси на Shell България. Това е третото поколение горива с добавки, които Shell лансира на българския пазар като резултат на стремежа на компанията да усъвършенства качеството на продуктите, които предлага в световен мащаб.

Новата технология DYNAFLEX е и в основата на премиум горивата Shell V-Power, които са създадени за върхово представяне и ефективност на двигателя. Подсилената формула на бензина Shell V-Power съдържа три пъти повече почистващи и намаляващи триенето съставки от обикновения бензин и 20% повече почистващи съставки от досегашния Shell V-Power. Това е единственото гориво, съвместно разработено и препоръчано от Ferrari.

Прочетете още