Reinvent парти с Aerea Negrot от Hercules & Love Affair на 28 ноември (събота)

Reinvent парти с Aerea Negrot от Hercules & Love Affair на 28 ноември (събота)
23 Ноември 2015

На 28 ноември (събота) Модерен/ Независим театър ще бъде домакин на Reinvent парти с Aerea Negrot от Hercules & Love Affair. Събитието е част от мащабен проект, който ще преоткрива нетрадиционни пространства за нощни събития с участието на различни артисти.

Родената във Венецуела Aerea Negrot е позната от култовата нюйоркска група Hercules & Love Affair. Макар да се изявява и като авангардна танцьорка, тя е и класическа певица, чийто глас е сравняван с този на Мария Калас. Музиката на Aerea Negrot е селекция от нежен и мелодичен хаус, преливащ в тек хаус, смесен с джаз и кабаретни мотиви.

Специално за партито на 28 ноември сценографа Никола Тороманов – Фичо създава арт инсталация от огледало, която ще постави основата на Reinvent проекта. Творбата му ще бъде надграждана от още шест артисти в следващите събития от поредицата.

Името на Тороманов е свързано с почти всички постановки на Явор Гърдев и режисьори като Мариус Куркински, Крикор Азарян и Стоян Камбарев. Носител е на награда "Икар" (2007) и "Аскеер" (2008).

Прочетете още