Richie Hawtin, Jackmaster и Hot Since 82 се присъединяват към Exit Dance Arena!

Richie Hawtin, Jackmaster и Hot Since 82 се присъединяват към Exit Dance Arena!
28 Април 2016

Един от най-известните музикални фестивали в Европа – Exit ще се проведе от 7 до 10 юли на Петроварадинската крепост в Нови Сад, Сърбия. Тази година към Exit Dance Arena се присъединяват Richie Hawtin, Jackmaster и Hot Since 82. Новото поколение звездни продуценти ще бъде представено от лондонското клубно дуо MANT.

Richie Hawtin, един от най-великите артисти на всички времена, ще се качи на сцената на 10 юли (неделя). Диджеят и продуцент е ключова фигура в модерната електронна музика, истински новатор и един от основателите на техно лейбъла Minus, както и на легендарния Plus 8. През 2014 г. излиза първият му албум от 2003 г. насам - “EX”. Richie Hawtin е отговорен за популяризирането на техно музиката, както и за развитието на похвати, които днес се ползват от водещи артисти на електронната сцена. Пионерът и икона на техно сцената ще представи на феновете си в Сърбия чисто новото си и революционно шоу.

Британската диджей сензация Hot Since 82 ще зарадва феновете на 9 юли (събота). Daley Padley, както е истинското му име, е хедлайнер на едни от най-големите електронни подиуми в света. Артистът спечели сърцата на клубната ъндърграунд сцена с изданията си за Noir Music, а списание Mixmag описва прогреса му в хаус сферата като изключително бърз.

 

Талантливият шотландски диджей и продуцент Jackmaster ще се изяви на световноизвестната Dance Arena на 8 юли (петък). Артистът, който стана изключително популярен и се нареди сред петимата най-добри диджеи в класацията на една от най-големите платформи за електронна музика в света - Resident Advisor. Шотландецът, чието име е вдъхновено от “jacking” стила на чигакския хаус саунд, ще поднесе на публиката разнообразен сет, съдържащ всичко от класики до най-актуалните клубни парчета.

Лайн-ъпът на Dance Arena е почти завършен, а още няколко изненади ще изскочат съвсем скоро, за да го превърнат в най-доброто издание досега! От 7 до 10 юли крепостта ще бъде сцена на едни от най-добрите диджей сетове на световни величия: Dave Clarke, Dimitri Vegas, Like Mike, Disciples, Feder, Hernan Cattaneo, b2b, Henry Saiz, James Zabiela, Marco Carola, Mind Against, Nicky Romero, Nina Kraviz, Robin Shulz, Sam Feldt и Solomun.

Прочетете още