Roger Sanchez в Парк Военна Академия на 29 септември!

Roger Sanchez в Парк Военна Академия на 29 септември!
23 Август 2018

На 29 септември (събота) легендарният диджей и продуцент Roger Sanchez ще зарадва феновете на електронната музика с участие в Парк Военна Академия в София. Организатор на събитието е NlCE is NICE - най-новата платформа за електронна музика в България.

Oсвен с десетките си хитови парчета и ремикси, американският хаус диджей и продуцент Roger Sanchez е известен и с недостижима техника на миксиране. Роден в семейство на имигранти от Доминиканската република, артистът винаги е имал желание да се занимава с музика. Първоначално изучава архитектура, но по-късно се отказва и започва кариера на диджей. В края на 80-те Roger Sanchez вече пуска в най-добрите клубове в Ню Йорк, а през 1990 г. издава първото си парче. Успехът идва през 1996 г. с проекта му Transatlantic Soul и парчето “Release Yo’ Self”. Продуцентът е ремиксирал песни на звезди като Michael Jackson, Janet Jackson, Madonna, Robbie Williams, Depeche Mode, Lenny Kravitz и Kylie Minogue. В дискографията си има два студийни албума и десетки компилации. През 2002 Roger Sanchez създава първия си лейбъл, а преди 4 години и втори. През 2004 г. печели награда Грами за най-добър ремикс на парчето "Hella Good" на No Doubt. 4 пъти е обявяван за хаус диджей на годината на DJ Awards, а предаването му, което радио NOVA излъчва, има приз за най-добър подкаст за 2007 на американските International Dance Music Awards.

Партито на 29 септември ще стартира в 12:00 на обяд и ще продължи до 22:00.

Билети за събитието могат да бъдат закупени от обектите на Office 1 Superstore, книжарници BOOKTRADlNG, магазини НА ТЪМНО и мрежата на BILET.BG в цялата страна. Повече информация за партито може да откриете тук.

Прочетете още