RUNO с второ 'ELEGANT TOUCH SHOWCASE' парти в YALTA CLUB на 20 януари! Спечели двоен пас!

RUNO с второ 'ELEGANT TOUCH SHOWCASE' парти в YALTA CLUB на 20 януари! Спечели двоен пас!
5 Януари 2018

На 20 януари (събота) столичният YALTA CLUB представя второто парти от поредицата 'Elegant Touch Showcase'. Едновременно с това създателят на едноименния лейбъл и резидент на клуба – RUNO, ще отпразнува и рождения си ден. Заедно с него зад пулта ще застанат младите диджеи Impérieux, Antoni Andonov и Lyuben. Серията от събития представя музикалната концепция на едноименния лейбъл и дава шанс на млади български и чуждестранни диджеи и продуценти да разгърнат потенциала си пред публика. В нощта на събитието освен качествена музика, YALTA CLUB ще представи и различен интериор, създаден специално за 'Elegant Touch Showcase'.

RUNO е на клубната сцена от 2009 г. На 19-годишна възраст вече има няколко трака в топ 100 на най-престижния музикален магазин Beatport. Издавал е deep/ tech хаус тракове за лейбъли като King Street Sounds, Sleazy Deep, I Records, Dear Deer, Soulman Music, In Deep Records и други. През 2014 г. RUNO е номиниран за резидент диджей на Yalta Club/ Solar Festival, което му дава шанс да пуска на една сцена с артисти от калибъра на Hot Since 82, Maceo Plex, Sharam, Mark Knight, Sandy Rivera. Създава своя линия сетове в Soundcloud, която впоследствие се пренася в ефира на радио NOVA под формата на седмично 60-минутно радиопредаване.

Освен RUNO, зад пулта на YALTA CLUB на 20 януари ще застане и младият талант Impérieux, чийто стил може да бъде определен като ритмично техно с меланхолично звучене. Артистите, които го вдъхновяват, са Dixon, Âme, Mano Le Tough, &ME и други. Има тракове за берлинския лейбъл Keller, както и участия в едноименния клуб Kultstätte KELLER.

Младият диджей и продуцент Antoni Andonov набляга на стилове като deep tech и minimal. Има издадени парчета за лейбъли като Cloning Sound, Hang On Music, Ellectrica Recordings. Пускал е в някои от най-големите български клубове и Sugarfactory в Амстердам редом до имена като Fabio Florido, Leon, Santé, Metodi Hristov и други.

LYUBEN залага на минималистичния tech и techno звук. В дискографията си има продукции за Basswalk Records, Eisenwaren, Cloning Sound, Patent Skillz и други. Има съвместни участия с диджеи като Miguel Bastida, Santé, Metodi Hristov, Deborah de Luca, Franz Costa, Pavel Petrov.

Радио NOVA ти дава шанс да спечелиш двоен пас за това парти!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ ТУК!

Прочетете още