RUNO с второ 'ELEGANT TOUCH SHOWCASE' парти в YALTA CLUB на 20 януари (събота)

RUNO с второ 'ELEGANT TOUCH SHOWCASE' парти в YALTA CLUB на 20 януари (събота)
5 Януари 2018

На 20 януари (събота) столичният YALTA CLUB представя второто парти от поредицата 'Elegant Touch Showcase'. Едновременно с това създателят на едноименния лейбъл и резидент на клуба – RUNO, ще отпразнува и рождения си ден. Заедно с него зад пулта ще застанат младите диджеи Impérieux, Antoni Andonov и Lyuben. Серията от събития представя музикалната концепция на едноименния лейбъл и дава шанс на млади български и чуждестранни диджеи и продуценти да разгърнат потенциала си пред публика. В нощта на събитието освен качествена музика, YALTA CLUB ще представи и различен интериор, създаден специално за 'Elegant Touch Showcase'.

RUNO е на клубната сцена от 2009 г. На 19-годишна възраст вече има няколко трака в топ 100 на най-престижния музикален магазин Beatport. Издавал е deep/ tech хаус тракове за лейбъли като King Street Sounds, Sleazy Deep, I Records, Dear Deer, Soulman Music, In Deep Records и други. През 2014 г. RUNO е номиниран за резидент диджей на Yalta Club/ Solar Festival, което му дава шанс да пуска на една сцена с артисти от калибъра на Hot Since 82, Maceo Plex, Sharam, Mark Knight, Sandy Rivera. Създава своя линия сетове в Soundcloud, която впоследствие се пренася в ефира на радио NOVA под формата на седмично 60-минутно радиопредаване.

Освен RUNO, зад пулта на YALTA CLUB на 20 януари ще застане и младият талант Impérieux, чийто стил може да бъде определен като ритмично техно с меланхолично звучене. Артистите, които го вдъхновяват, са Dixon, Âme, Mano Le Tough, &ME и други. Има тракове за берлинския лейбъл Keller, както и участия в едноименния клуб Kultstätte KELLER.

Младият диджей и продуцент Antoni Andonov набляга на стилове като deep tech и minimal. Има издадени парчета за лейбъли като Cloning Sound, Hang On Music, Ellectrica Recordings. Пускал е в някои от най-големите български клубове и Sugarfactory в Амстердам редом до имена като Fabio Florido, Leon, Santé, Metodi Hristov и други.

LYUBEN залага на минималистичния tech и techno звук. В дискографията си има продукции за Basswalk Records, Eisenwaren, Cloning Sound, Patent Skillz и други. Има съвместни участия с диджеи като Miguel Bastida, Santé, Metodi Hristov, Deborah de Luca, Franz Costa, Pavel Petrov.

Прочетете още