Sofia Ring Mall става домакин на Travel Expo oт 20 до 22 октомври

Sofia Ring Mall става домакин на Travel Expo oт 20 до 22 октомври
13 Октомври 2017

От 20 до 22 октомври Sofia Ring Mall става домакин на Travel Expo - най-интересното и полезно изложение за пътешественици и туристи.

Пред старта на активния зимен туристически сезон и Коледните и Новогодишни пътешествия у нас и в чужбина, изложението събира на едно място всички най-добри туристически агенции. Те ще имат свои щандове в мола в полите на Витоша, където ще представят своите предложения за почивки на екзотични дестинации, ски-ваканции и круизи в страната и в чужбина.

На единственото по рода си изложение ще присъстват и представители на чуждестранни посолства, които ще дават на посетителите полезна информация за своите държави, условията за пътуване, интересни дестинации и забележителности.

По време на Travel Expo ще има и изключително интересни презентации и лекции на професионални пътешественици и известни травъл-блогъри. Един от тях е Боряна Кръстева от сайта Peika.bg, която ще разкаже за мистичните места в България и за необикновените пътешественици.

От 20 до 22 октомври по време на Travel Expo-то в Sofia Ring Mall за посетителите са подготвени още много приятни и полезни изненади, както и игра с приключенски награди!

Прочетете още