Solar Christmas с Fedde Le Grand и Victor Calderone в Inter Expo Center на 19 декември

Solar Christmas с Fedde Le Grand и Victor Calderone в Inter Expo Center на 19 декември
25 Ноември 2015

На 19 декември (събота) Inter Expo Center ще бъде домакин на коледното издание на най-големия фестивал за електронна музика у нас - Solar. Специални гости на празничното издание ще бъдат Fedde Le Grand и Victor Calderone, които ще пускат едновременно в две различни зали. Партито е част от празненствата по случай 10-годишнината на YALTA CLUB. Поради големия интерес организаторите преместват събитието в двете по-големи зали 1 и 2 на Inter Expo Center и от 25 ноември (сряда) пускат в продажба допълнителни 1500 билета.

Зад пулта в зала 1 на Inter Expo Center ще застане Fedde Le Grand. Артистът е определян от фенове и критици като пионер, който диктува тенденциите в електронната музика. Холандският диджей е бил резидент в едни от най-престижните световни клубове (Pacha и Space в Ибиса, Ministry Of Sound в Лондон) и участва в най-големите събития за електронна музика по света. Правил е ремикси за световнопризнати имена като Will.i.am, Robbie Williams, Madonnа, Everything But The Girl и др.

В зала 2 на Inter Expo Center своите фенове ще зарадва един от водещите хаус диджеи и продуценти на международната клубна сцена, с повече от 20-годишен стаж зад пулта - Victor Calderonе. Артистът проявява интерес към електронната музика още на 15 годишна възраст. Успехът му идва през 1996 г., когато първият му сингъл "Give It Up", а след това и "Are You Satisfied" достигат номер 1 в класациите за денс музика на Billboard. Диджеят е ремиксирал песни на световни изпълнители като Madonna, Sting, Beyonce, Depeche Mode, Janet Jackson, Sarah Brightman, Elton John, Garbage и много други. Самостоятелните проекти на Calderonе също бележат редица успехи.

Прочетете още