SOLAR Easter Trinity с 10 артисти на 5 май в Интер Експо Център!

SOLAR Easter Trinity с 10 артисти на 5 май в Интер Експо Център!
24 Април 2018

Тазгодишното издание на фестивала SOLAR Easter Trinity ще се проведе на 5 май в Интер Експо Център. В събитието, организирано от YALTA CLUB ще се включат 10 водещи имена от световната електронна сцена - в две зали феновете ще видят Jamie Jones, Loco Dice, Bjarki, Gaiser, Marco Faraone, Markantonio, Roberto Capuano и wAFF.

Jamie Jones е един от иноваторите в хаус музиката, известен с формацията Hot Natured, с лейбъла 'Hot Creations', както и със световнопризнатата серия от събития 'Paradise'. През 2012 г. Jamie Jones и Lee Foss основават групата Hot Natured, към която се присъединяват и Ali Love и Luca C. Година по-късно издават сингъла “Benediction”, който влиза в топ 40 на Великобритания. Дебютният им албум "Different Sides Of The Sun" бележи ръст в продажбите в продължение на шест месеца след пускането му на пазара.

Роденият в Тунис Loco Dice в момента живее в Германия, записва в САЩ и пуска на най-големите световни фестивални сцени. Диджеят е работил с имена като Marco Carola, Richie Hawtin и Sven Väth, издавал е музика за лейбъли като M-nus, Cadenza, Ovum, Four Twenty и Cocoon. Loco Dice създава и собствена звукозаписна компания – Desolat, която се превърна в една от най-уважаните за tech house музика в в света. 2010 г. бе изключително успешна за него, след като Sven Väth го направи резидент на концепцията 'Party Animals' в клуб Amnesia в Ибиса.

Исландецът Bjarki идва в България за първи път. Диджеят бе сред водещите международни артисти на 2014 г., след като Nina Kraviz започна да го промотира като артист на лейбъла ѝ 'трип'.

На 5 май с 'live' сет ще се представи американецът Gaiser, който има в дискографията си 5 студийни албума (последният - "III" излезе миналата година).

Вечерта ще продължи с италианеца Marco Faraone -  артист на лейбъла на Adam Beyer - Drumcode. Големият му пробив идва през 2010 г., когато немският лейбъл Moon Harbour Recordings издава EP-то му "Strange Neighbors". Marco Faraone е един основните диджеи на култовите партита на Marco Carola 'Music On' в клуб Amnesia в Ибиса, има собствена поредица събития в Италия - 'Marco Faraone And Friends', а преди 3 години създаде и лейбъла си 'Uncage Music'. Заедно с Marco Faraone, зад пулта в Inter Expo Center на 5 май, ще застане още един италианец - Markantonio, издавал музика за Drumcode, Sleaze, Alchemy, Tortured и др.

Roberto Capuano е следващият артист, включен в програмата на тазгодишното издание на SOLAR Easter Trinity. Двамата с Markantonio са едни от най-добрите посланици на техно звученето в Неапол.

wAFF е един от най-търсените диджеи в момента. Англичанинът е бивш танцьор и актьор. В ранните си години се вдъхновява от Marco Carola, Loco Dice и Luciano. След като прекарва три сезона в Ибиса, открива своя собствен вкус и стил, който е оценен от имена като Sven Väth, Adam Beyer, Joseph Capriati и много други. wAFF е част от лейбъла на Jamie Jones и Lee Foss - "Hot Creations". Става и резидент на 'Paradise' партитата им. Продуцирал е ремикси за Groove Armada ("Final Shakedown"), Fur Coat ("There’s No Time"), Hot Since 82 ("Plane and Trains").

SOLAR Easter Trinity ще открият резидентите на YALTA CLUB - DIASS и Liubo Ursiny.

Двоен билет от играта ни печелят Алекс Жеков, Илиана Железчева, Илияна Делчева, Зорница Чобанова, Людмил Христов, Милен Башир, Недялко Николов, Стефан Чобанов, Христина Радева, Юлиян Станков.

Прочетете още