THIRD SON гостува на CACAO BEACH CLUB на 2 юли

THIRD SON гостува на CACAO BEACH CLUB на 2 юли
30 Юни 2016

На 2 юли (събота) Cacao Beach Club ще посрещне един от най-успешните британски продуценти - Third Son. Заедно с него на сцената ще излезе и легендата на българската електронна сцена – DJ Steven.

Диджеят и продуцент Third Son е един от най-успешните британски артисти за последните 3 години. Joseph Thomas Price - името, което се крие зад псевдонима Third Son, расте в музикално семейство и развива особена страст към музиката от ранна възраст. През годините музикалният му вкус и творчество преминават през различни стилове, докато се спира на техно и хаус стила. Миналата година се оказва изключително успешна за Third Son - турнета по целия свят и продукции за лейбъли като Noir Music, Einmusika и Sincopat. В същото време Third Son развива и собствения си бранд за електронна музика от студиото си в Лондон. Междувременно артистът работи и за известния лейбъл Stil Vor Talent и подготвя новия си албум.

DJ Steven е на електронната музикална сцена повече от 20 години. Той е носител на многобройни награди, като DJ No 1 в няколко последователни години. Музиката на Steven се отличава с енергичност, вдъхновена от детройтското техно. 

Прочетете още