YALTA CLUB организира Solar Christmas в зала Арена Армеец на 27 декември (събота)

solar-yalta-2014
28 Ноември 2014

На 27 декември (събота) в зала Арена Армеец ще се проведе коледното издание на фестивала за електронна музика Solar Christmas, организирано от YALTA CLUB. За празничното настроение ще се погрижат Maceo Plex, Miguel Campbell, Miss Kittin, Shall Ocin, заедно със Стефан Попов и Runo.

Американският диджей Maceo Plex, познат като Maetrik, издава първия си самостоятелен албум "Life Index" през 2011 г. Стилът му се  отличава с дълбоко звучене, вплело стилове като techno, electro, house и funk. Maceo Plex е канен в едни от най-добрите клубове по света, както и на най-големите фестивали за електронна музика. Той идва в София в компанията на Shall Ocin, част от лейбъла Ellum.

Британският диджей и продуцент Miguel Campbell придобива световен успех с парчето "Something Special" и ремикса за песента на Imany "You Will Never Know". През последните години е хедлайнер на най-големите клубове и фестивали по света. Стилът на Campbell е смесица от дийп хаус с фънки и диско звучене. Някои от последните ремикси, които е продуцирал, са за Basement Jaxx & RÜFÜS.

Caroline Hervé, позната като Miss Kittin  се изявява като диджей, певица, текстописец и продуцент. Характерно за стила й е сливането на dub, electro-pop и jacking house.

Прочетете още