Ъндърграунд диджей номер 1 в света гост на YALTA CLUB на 24 февруари (петък)

Ъндърграунд диджей номер 1 в света гост на YALTA CLUB на 24 февруари (петък)
22 Февруари 2017

На 24 февруари (петък) организаторите на серията партита TAKEOVER ще зарадват феновете си с парти с немския диджей Dixon. Събитието, част от третия сезон на поредицата, ще се проведе в реновираната голяма зала на YALTA CLUB.

За четвърта поредна година Dixon e обявен за диджей номер 1 в света от престижната платформа Resident Advisor. Диджеят и продуцент е едно от най-ярките имена на електрoнната ъндърграунд музика заради сетовете си, подплатени с безупречна техника и интуиция за подходящия момент за изненада и промяна в насоката. През 2014 лейбълът на Dixon Innervisions бе обявен за “Best Label Of The Year” на DJ Awards в Ибиса, а партитата му от серията "Lost In A Moment” станаха култови.

Последното участие на Dixon в България отново бе по покана на екипа на TAKEOVER през 2014.

Междувременно организаторите стартират собствен "MEMBERS CLUB“ (достъпен само с парола) за феновете си. Членовете му ще получават предварителна информация кой е следващият TAKEOVER гост и ще имат достъп до ексклузивно съдържание. На jointhetakeover.com може да откриете новини за събитията, ексклузивни игри за брандирани награди на гостите на поредицата, както и плейлисти с музика на артистите.

Прочетете още