БГ Радио и Toни Димитрова представиха концерта „Песен за Ани“

БГ Радио и Toни Димитрова представиха концерта „Песен за Ани“
16 Юли 2019

БГ Радио за шеста поредна година представи традиционния концерт „Песен за Ани“ в тесен приятелски кръг от студиото на радиото със специален гост Тони Димитрова. Емоционалният концерт, който се излъчи на живо в ефира на медията, събра близки, колеги и приятели на дългогодишния музикален директор и един от създателите на радиото, което пуска само българска музика – Ана Мария Тонкова, в седмицата на рождения ѝ ден.

Тони Димитрова, носителка на наградата за БГ Вдъхновение на името на Ана Мария Тонкова за 2015 изпълни големите си хитове – „Още те обичам“, „За да бъда с теб“, „Обещания“, „Тръгвай, щом решил си“, „Първите две сълзи“, „Ах, морето“ и други и направи премиера на живо на две от най-новите си песни – "Изгубена" и "100 горещи дни“.

Един от най-емоционалните моменти в концерта беше неизпратеното писмо на Тони към Ани, чиито текст развълнува всички присъстващи гости, колегите от БГ Радио и близки роднини на Ани. С него певицата споделя на Ана Мария лични емоции, приятни спомени и спокойствието, че радиото продължава да дава криле на хубавата българска музика със същата жар и отдаденост както в неговия старт.

Повече подробности, снимки и видео от концерта на БГ Радио, могат да се намерят на www.bgradio.bg. Всички пропуснали да чуят „Песен за Ани“ 6, могат да гледат запис от концерта в официалния Youtube канал на БГ Радио.

Прочетете още