CARRUSEL LIVE - всяка неделя от 5 следобед по Радио NOVA!

CARRUSEL LIVE - всяка неделя от 5 следобед по Радио NOVA!
2 Март 2018

'CARRUSEL LIVE' пренася купона от клуба директно в ефира на Радио NOVA

Всяка неделя, в 17:00 ч., 'CARRUSEL LIVE' ще звучи по единственото радио за електронна музика в България – Радио NOVA.

“Безспорно, най-важният елемент от въртележката е музиката! Ние от клуб Carrusel имаме амбицията да допринасяме за развитието на музикалната култура в столицата с позитивния си тон и разпознаваемо звучене.”

На 101.7 FM в София и на www.radionova.bg в предаването 'CARRUSEL LIVE', феновете на електронната музика ще имат възможността да се насладят на live set на всеки един от резидент диджеите на клуб Carrusel - Emma, Zimone, Boyan и Anatolkin, благодарение на които Carrusel звучи толкова различно и модерно. Повече информация за резидентите на клуб Carrusel ще откриете тук.

От месец март, не само гостите на клуб Carrusel, но и слушателите на Радио NOVA, ще имат възможността да слушат eксклузивни сетове на световни имена от клубната сцена като Purple Disco Machine, Stephane Pompougnac, Juliet Sikora, Kraak & Smaak, Mat.Joe, Simon Adams & Stefano Mango, Tube & Berger, Gorgon City, Claptone и много други.

Предаването 'CARRUSEL LIVE' по Радио NOVA е подаръкът на столичния клуб към многобройните фенове.

В неделя от 17:00 часа на 101.7 FM - честотата, на която звучи само качествена house, lounge и chill-out музика и най-добрата селекция от предавания от електронната сцена, бъдете с 'CARRUSEL LIVE' - предаването на артистите на столичния клуб Carrusel.

JUST LISTEN & JUST ENJOY YOURSELF!

Прочетете още