Chris Liebing и Dubfire закриват клубния сезон в YALTA CLUB на 15 юни

Chris Liebing и Dubfire закриват клубния сезон в YALTA CLUB на 15 юни
11 Юни 2019

На 15 юни (събота) YALTA CLUB ще закрие клубния сезон с парти с Chris Liebing и Dubfire, които ще пускат в двете зали на клуба.

Зад пулта в основната, Room 1 зала ще застане Dubfire. Роденият в Иран диджей става известен като част от хаус тандема Deep Dish.

Двамата с Sharam започват съвместната си работа през 1991 г. Правили са ремикси за Madonna, Depeche Mode, Janet Jackson, Justin Timberlake, The Rolling Stones, Dido и много други. Въпреки успехите, които бележи като част от Deep Dish, през 2006 г. Dubfire решава да се съсредоточи върху самостоятелна кариера. Първите солови продукции, които реализира са "Ribcage", "Roadkill", "Emissions" и "I Feel Speed". Концепцията му партита 'live HYBRID' е един от най-успешните проекти на диджея още от първото издание на Amsterdam Dance Event през 2014 г. Шоуто съчетава елементи от 2D и 3D анимация и светлинни ефекти.
Dubfire успешно менажира и собствен лейбъл - SCI+TEC.

От българска страна в партито в основната зала ще включи резидентитът Juan Alvarez.

По същото време в Room 2 ще пуска Chris Liebing. Немецът е на електронната сцена повече от 20 години.

Диджеят и продуцент става известен в средата на 90-те години със специфичния твърд и бърз техно 'schranz' звук. През 2003 г. Chris Liebing издава първия си албум "Evolution", през същата година е отличен с наградата Best National DJ на Германия. През годините той не спира да експериментира с различни музикални стилове, но винаги остава верен на техното. Редовно е канен за участия в някои от най-престижните фестивали за електронна музика като Тime Warp, Awakenings, Exit, Love Parade. Chris Liebing е работил със световнопризнати имена като Loco Dice, Josh Wink, Sven Väth, Marco Carola, Dubfire, Carl Cox и много други. Миналата година той издаде и последния си албум "Burn Slow".

На партито на 15 юни в ъндърграунд залата на YALTA CLUB ще се включи и резидентът и създател на серията партита 'TAKEOVER'  Liubo Ursiny.
Повече информация за събитието тук.

Честито на Вероника Макенджиева, Джулия Янева, Недю Цолов, Нина Василева, Радослав Илиев, Трифон Трифонов и Цветан Цветанов, които печелят по 2 билета от играта ни!
 

Прочетете още