David Guetta & Martin Solveig с общ сингъл - ‘Thing For You’

David Guetta & Martin Solveig с общ сингъл - ‘Thing For You’
12 Юли 2019

Тази година FFRR, един от най-престижните лейбъли за денс музика, менажиран от Pete Tong, ще пусне няколко специални издания и ще организира събития, за да отпразнува своята 30-годишнина. По този повод компанията събира двама от най-популярните артисти на съвременната сцена заедно - David Guetta и Martin Solveig, за да обединят сили в ‘Thing For You’.
 
Двамата французи, близки приятели и известни на феновете със сетовете си на сцените на някои от най-големите световни фестивали, продуцираха парче с автентично британско хаус звучене и нежни вокали, дело на американката Sasha Sloan (писала парчета за Camila Cabello, Charli XCX, John Legend, Anne-Marie и много други) - успешна формула за сигурен летен хит.

Сингълът ‘Thing For You’ излиза след парчето ‘Stay (Don’t Go Away)’, което Guetta пусна в сътрудничество с Raye. На 26 юли известният френски диджей и продуцент ще издаде и колаборация с Morten и Aloe Blacc - ‘Never Be Alone’. Междувременно той започна своя летен сезон в Ибиса със серията партита 'BIG' (на които е домакин всеки петък до началото на октомври в Hï Ibiza) и 'F*** Me I’m Famous' (всеки понеделник в Ushuaïa Ibiza до края на септември). Предстоят му и множество участия на мащабни световни фестивали.

Прочетете още