'The East- West Sunbeams' парти в Music Jam с DJ Tarkan, Fabrizio Parisi, Аhmet Kilic на 20 април

'The East- West Sunbeams' парти в Music Jam с DJ Tarkan, Fabrizio Parisi, Аhmet Kilic на 20 април
16 Април 2019

На 20 април, събота, клуб Music Jam ще бъде домакин на 'East-West Sunbeams' диджей парти-маратон с DJ Tarkan, Fabrizio Parisi, Аhmet Kilic и V-Dat.

Роденият в Германия DJ Tarkan започва музикалната си кариера започва в една от най-известните турски радиостанции. Следват участия в популярни клубове на Истанбул и титла "Най-добър турски диджей" в три поредни години. DJ Tarkan е и единственият турски артисти, попадал някога в най-престижната класация за електронна музика на списание DJ Magazine. Негови тракове и ремикси намират място в сетовете на диджеи като Tiesto, Sasha, Hernan Cattaneo, Nick Warren, Deep Dish, Sander Kleinenberg, Anthony Pappa, Dave Seaman, Danny Howells, Steve Lawler, Seb Fontaine, Lee Burridge и много други. Освен зад пулта, DJ Tarkan се изявява и като успешен продуцент, създавайки лейбъла No Smoking Recordings, заедно със своя приятел и колега от Гърция V-Sag.


Fabrizio Parisi е роден в Базел (Швейцария), в семейството на българка и известен италиански музикален мениджър. Един от последните му проекти - парчето "Sunbeams", е сред най-пусканите в клубове в Ибизс, Египет, Гърция, България и Турция. За по-малко от 30 дни, тракът достигна втора позиция в класацията Top 100 на Shazam в България, както и челно място в чартовете на  български радиа и телевизи. Fabrizio Parisi е пускал в култовите клубове Ялта, Юлита, Спартакус, Мистър Пънч, Лас Вегас, зад гърба си има повече от 4000 участия.


Ahmet Kilic е роден в България - тук  прекарва и по-голямата част от детството си. Интересът му към музиката се поражда от манията на баща му към електронното оборудване. В началото на 90-те се мести в Турция заедно със семейството си. Докато все още е в гимназията, започва да пуска в малки клубове в Измир. След завършването си, става резидент на един от най-големите клубове там - Club Marina. Ahmet Kilic е сред диджеите с най-много последователи в YouTube в Турция.

Повече информация за събитието тук.

Честито на Валентин Павлов, Георги Тонов и Евдокия Станкева, които печелят двоен пас от играта ни!
 

Прочетете още