Две сцени и пълна Арена Армеец очакват зрелищното шоу нa DJ BOBO

Две сцени и пълна Арена Армеец очакват зрелищното шоу нa DJ BOBO
31 Октомври 2018

Второто издание на HITS ONLY празнува рождения ден на Радио ENERGY на 10 ноември, а гости са още NANA и C-BLOCK! Само 10 дни делят българската публика от дългоочакваната среща с феноменалния DJ BOBO. Билетите за шоуто, което ще разтърси Арена Армеец на 10-и ноември, са почти изчерпани, все още са налични ограничени бройки седящи места и пропуски за терена.

Швейцарецът, който има зад гърба си над 14 милиона продадени албуми, идва у нас за грандиозно шоу с много хитове, което ще отпразнува 25-годишната му успешна кариера. За зрелищния концерт в София DJ BOBO пристига с няколко тира с костюми и сценична апаратура, които ще преобразят залата в своеобразна машина на времето. Тя ще преведе публиката през най-емблематичните хитове на 90-те години на фона на внушителни декори и ще превърне вечерта в невъобразим спектакъл за всички сетива. 10 души ще излязат на сцената заедно с изпълнителя, а огромен видео екран и мащабни сценични ефекти ще допринесат за незабравимото изживяване.

Единствено за шоуто у нас ще бъде изградена втора допълнителна сцена, навътре в залата. Подиумът ще бъде позициониран в сърцевината на терена и ще позволи на звездата да изпълни избрани песни буквално на метри от верните си почитатели.

Извънредно за специалната вечер всички посетители със седящи места ще имат свободата да слизат на терена, като връщането в секторите ще е възможно при показване на билета.

През годините на кариерата си DJ BOBO е имал честта да подгрява самия Майкъл Джексън. За начало на неговите концерти пък е избирал на сцената да излизат Backstreet Boys. Преди грандиозното му шоу у нас, събиращо най-доброто от хитовете на 90-те, публиката ще се наслади на изпълненията на звездите на евро-рапа от тези години, емблематичните NANA и C-BLOCK, които ще разпалят публиката за горещи танци и щур купон.

Феноменалното шоу на 10-и ноември е второто издание на HITS ONLY, което миналата година взриви феновете с неповторимите Samantha Fox, Sandra и CC Catch. Грандиозната вечер ще отпразнува 13-ия рожден ден на Радио ENERGY, радиостанция номер 1 за любимата музика от 90-те до днес, а любимите водещи от екипа на радиото ще посрещнат публиката от сцената с ефир на живо преди голямото шоу.

Организатори на събитието HITS ONLY – най-доброто от 90-те години с DJ BOBO, NANA и C-BLOCK, са KEEN ACTS и Радио ENERGY, а билетите са достъпни в мрежата на EVENTIM – бензиностанции OMV, билетен център НДК, касите на Български пощи и онлайн на http://Eventim.bg.

Прочетете още