'edible bEats' на Eats Everything всеки четвъртък от 23:00!

'edible bEats' на Eats Everything всеки четвъртък от 23:00!
15 Януари 2019

В четвъртък (17 януари) в ефира на радио NOVA се завръща Eats Everything - един от най-бързо развиващите се продуценти и диджеи.


Даниел Пиърс, както е истинското му име,  се прочу през 2011 с парчето "Entrance Song", което получи покдрепа от Seth Troxler, Carl Cox и Jamie Jones. Следващите 2 трака, които продуцира - "The Size" и "Tric Trac", привлякоха вниманието на Claude VonStroke, който ги издаде за лейбъла си "dirtybird".


В актива си Eats Everything има награда на DJ Mag за "Най-добър британски диджей" и е единственият диджей с 2 'essential' микса за Pete Tong в рамките на една година. Продуцирал е редица ремикси за артисти като Disclosure, Jamie Jones, Totally Enormous Extinct Dinosaurs и Four Tet.


Доказал уменията си на диджей, който обича да изненадва и прави запомнящи се партита, Eats Everything е желан гост на събития като Snowbombing, Ultra Music Festival и Coachella.


Освен хита "Dancing (Again!)" с Tiga и Audion, през 2015 Даниел издаде и двойната компилация "Fries With That" за лейбъла Hypercolour.  Промоцията й включваше малък интимен гиг за Boiler Room, който се излъчи на живо от любимия му ресторант за бързо хранене в родния Бристъл. 2016 бележи първия му микс за култовата едноименна поредица на Fabric, ремикс за Fred Everything и колаборация с Green Velvet.


Англичанинът е и един от собствениците на лейбъла Edible Records, издал продукции на артисти като Melé, Waze & Odyssey и Paul Woolford.


Бъдете с 'edible bEats' на 101.7 FM в София и онлайн на www.radionova.bg всеки четвъртък от 23:00! Just listen! :)

Прочетете още