Трето издание на 'Halkidiki Adventure Festival' oт 3 до 6 май!

Трето издание на 'Halkidiki Adventure Festival' oт 3 до 6 май!
19 Март 2019

Тазгодишното, трето поред издание на 'Halkidiki Adventure Festival' ще проведе от 3 до 6 май в Калитеа, Халкидики. Организатор на събитието е Event Academy Bulgaria.

Тридневното издание включва шест партита с имена като Paco Osuna, Solardo, Shiba San, Detlef, Josh Butler, Pavel Petrov, Shaded, Latmun, DJ Lion, Peppou, YORY, Braganza и други.

Събитията от 'Halkidiki Adventure Festival' ще се проведат на три различни локации: 'Main Beach Stage' - на плажа на Атос и Палини, 'Experiences Indoor Stage' - в Markiz Experience Club и 'Experiences Outdoor Stage' - в Zattero Seaside Bar.

Във второто издание на 'Halkidiki Adventure Festival' миналата година се включиха Hector Couto, Claptone, Sandy Rivera, Stefano Noferini, Metodi Hristov, Santé и много други, превръщайки събитието в едно от най-мащабните проекти за електронна музика на българи зад граница.

Освен пас за партитата, организаторите от Event Academy Bulgaria предлагат и предварително подготвени 'RAVE & SLEEP' пакети, които включват настаняване в хотел с възможност за пълен пансион, както и транспорт от България. Повече информация тук.

Честито на Михаела Колева, която спечели двоен 'RAVE & SLEEP' пас за всички партита от програмата на фестивала, както и нощувки за двама на 3, 4 и 5 май в четиризвездния хотел Pallini Beach в Калитеa от играта ни!

Прочетете още