Hurts, Robin Schulz, Ofenbach и Disciples - хедлайнери на Sea Star Festival в Хърватска

Hurts, Robin Schulz, Ofenbach и Disciples - хедлайнери на Sea Star Festival в Хърватска
31 Януари 2018

Миналогодишното дебютно издание на Sea Star Festival в Хърватска, организиран от екипа на EXIT Festival, надскочи всички очаквания, привличайки повече от 50 000 души в магичната Стела Марис лагуна в Умаг. Тази година фестът ще бъде от 24 до 27 май и вече дава заявка за още по-голям успех – early-bird билетите, цели 5000 броя, бяха разпродадени в деня, в който фестът бе обявен.

Вече са ясни и първите потвърдени изпълнители от програмата му: великите Hurts

и хит машината Robin Shulz ще движат морския купон тази пролет!

Лондонското трио Disciples и френското дуо Ofenbach също ще озвучават Лагуната, заедно с хип-хоп титаните от Загреб – Tram 11, „кръстникът“ на балканския рап Edo Maajka, регионалната топ хип-хоп дива Sajsi MC, местните любимци Dječaci и уличният трап воин Krešo Bengalka от Сплит.

ПЪРВИТЕ ЗВЕЗДИ НА SEA STAR FESTIVAL:

EXIT Freedom 2018 – 5 фестивала в 5 страни!

Sea Star Festival в Хърватска е само едно от цели 5 мега музикални събития, с които тази година EXIT превзема Балканите. Фестивалната доминация EXIT Freedom 2018 включва още новия Festival 84 в Босна и Херцеговина, румънския Revolution, Sea Dance Festival в Черна гора и, естествено, най-добрият фестивал в Европа – EXIT Festival в Сърбия. Да, вече е официално – на тазгодишната церемония на наградите European Festival Awards, EXIT грабна наградата в най-престижната категория и отново носи короната Best Major European Festival!

Билетите за феста в Нови Сад все още са на промо цена от 115лв от http://www.exitfest.orghttp://www.partytravel.bg и http://www.ticketlogic.bg. На сайта на Party Travel ще откриете и супер предложения за транспорт и настаняване за фестивала в Нови Сад, а на http://www.exittrip.org можете да планирате пътуването си и за останалите фестивали от EXIT групата.

Прочетете още